MASTER TEPPANYAKI DELIVERY

MASTER TEPPANYAKI DELIVERY Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 304 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Master Teppanyaki Delivery. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 21:58 Hele goede kwaliteit Japans eten. Ik ben gewend dat afhaal eten middelmatig is, maar dit is echt lekker!
20 jun 2022 om 23:39 De gyoza was lekker, de yakitori niet en het formaat/hoeveelheid geen €5,50 waard. Nasi smaakt goed, wel een beetje droog.
19 jun 2022 om 23:04 Heerlijk!! Ik ga hier vaker bestellen. Groetjes Rijschool Smith
14 jun 2022 om 19:09 Fucking ' Master ' ! Altijd goed ! Altijd snel , bezorger top gozer jaman nog nooit iets gegeten daar wat niet lekker was !! De chef is the best je weet het bestel standaard ! Master !!
11 jun 2022 om 23:47 Top eten boven verwachting ga zo door
10 jun 2022 om 21:05 Lekker heel goed
5 jun 2022 om 8:14 weet niet wat jullie met die rib-eye doen laten jullie die een nacht in de zout liggen ofzo ik hou van best gekruid en gezout eten maar die ribeye was echt schandalig zout . en die gefrituurde groente was net een spons met vet
3 jun 2022 om 20:55 Lekker eten, graag de grote bakken ijs weer terug,
2 jun 2022 om 20:48 Eten is altijd lekker
2 jun 2022 om 19:17 Wij vonden het niet lekker! Vooral de yakitori spiesjes waren vies. Leek wel kattenvoer, de kip van goedkope kip saté is nog smakelijker. Eens maar nooit meer!!!
1 jun 2022 om 7:10 Eten was lauw bezorgd, dus al koud voordat ik klaar was met eten , zwaar onder de maat !
31 mei 2022 om 20:30 Was heerlijk